Jornada m4all Day – Mobilitat per a tothom

Coincidint amb la 18a Mostra d’Associacions de Barcelona que se celebra durant les festes de la Mercè, el dissabte 21 de setembre es va celebrar el m4all day amb l’objectiu donar a conèixer el m4all Competence Center, incloent les seves activitats pròpies i aquelles que desenvolupen les entitats del seu àmbit d’actuació.

Aquesta primera edició va centrar l’atenció en l’accessibilitat a les solucions mòbils que ajuden a millorar la qualitat de vida de les persones. Totes les activitats de la jornada van tenir lloc al Mobile World Centre, així com a un estand situat a Plaça de Catalunya.

L’organització de m4all day va convidar a les entitats interessades a proposar activitats en els següents formats:

  • Workshop. Es van presentar una desena de solucions mòbils en l’àmbit de l’accessibilitat, ja sigui de hardware o software. El temps de l’activitat, que es va realitzar en un auditori amb públic, va ser d’un màxim de 30 minuts o 1 hora, en funció de la disponibilitat.
  • Demostració App. A una zona habilitada, 9 empreses del sector de l’accessibilitat van realitzar una sèrie de demostracions sobre el funcionament i les possibilitats que ofereixen les seves eines.
  • Demostració Handheld/devices. Es va habilitar una zona per a l’explicació i demostració de les característiques tècniques de dispositius mòbils en l’àmbit de l’accessibilitat.8665_575052212542833_1279083303_n

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge