I Jornada del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya

El Consell Consultiu de Pacients de Catalunya, un any després de la creació,  va celebra la seva primera Jornada amb l’objectiu de posar en comú coneixements, experiències i reflexions adreçades a millorar l’atenció sanitària de la ciutadania, però també amb la finalitat d’impulsar la visibilitat de la important tasca que porta a terme el conjunt de les organitzacions de pacients de Catalunya.

La I Jornada del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya, sota el lema “Compartir per avançar”, i presentada per Jordi LP, va comptar amb el conseller de Salut, Boi Ruiz, que en va fer la inauguració, i també va comptar amb la participació de pacients i cuidadors de pacients, professionals de la salut i representants de diferents associacions de pacients, que van exposar les vivències personals i els seus coneixements i experiències professionals.

L’actriu Amparo Moreno va fer la conferència inaugural, i els periodistes Lídia Heredia i Josep Puigbó van moderar dues taules rodones en què van intervenir pacients, cuidadors, professionals i associacions. L’expert en màrqueting social Ramon Valls va parlar de com promoure la visibilitat de les associacions de pacients, i el director, guionista i actor Albert Espinosa va exposar la seva experiència sobre aquest tema. Finalment, la jornada va comptar amb el músic Pep Sala, que junt amb el Jordi LP van presentar per sorpresa una cançó feta amb motiu de la jornada.I Jornada del Consell Consultiu de Pacients de Catalunya

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge