Fem accessible el pregó d’inici de Festa Major a Sarrià i Les Corts

Programa-Petit-Festa-Major-Sarria-2013

Com cada any, durant els primers dies d’octubre se celebren les festes majors dels barris barcelonins de Sarrià-Sant Gervasi i de les Corts. El toc d’inici de festa és una cercavila i el pregó que, llegit des del balcó de la seu del districte, va a càrrec d’alguna persona emblemàtica del barri.

Un any més, els dos pregons van ser accessibles per a les persones sordes mitjançant la subtitulació simultània en pantalla i la interpretació en llengua de signes.

A Sarrià-Sant Gervasi, la Carme Pérez va ser la pregonera d’enguany, presidenta de Dones Fem i membre del Consell de Dones del Districte Sarrià-Sant Gervasi. A les Corts, el pregoner va ser el famós estilista i perruquer Josep Llongueras.festa major les corts accessibilitat

Gràcies als serveis d’accessibilitat oferts en aquestes dues ocasions, tant el districte de Sarrià-Sant Gervasi com el de les Corts han demostrat, un cop més, el seu ferm compromís per l’accessibilitat per a les persones sordes.

 

 

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge