Conferència sobre l’educació bilingüe per a nens amb pèrdua auditiva

t-oigo subtitulacio directe Aquest 6 de novembre ha tingut lloc una conferència sobre l’educació bilingüe per a nens amb pèrdua auditiva, organitzada per t-oigo.com i subtitulada en directe per Subtil, a l’Hotel Petit Palace Museum.

Mark Guiberson, logopeda, investigador i professor de la Universitat de Wyoming, va presentar diversos estudis que demostren que l’educació bilingüe i fins i tot trilingüe és possible i beneficiosa per als infants que pateixen alguna pèrdua auditiva, a diferència del que alguns professionals havien dit fins al moment.

Per aquest motiu, l’associació t-oigo.com treballa perquè les famílies amb fills hipoacúsics puguin tenir les mateixes oportunitats de futur que els altres nens i se’ls doni l’oportunitat d’aprendre altres idiomes, com ara l’anglès.

T-oigo.com porta a terme un programa de suport a l’anglès anomenat “Aliats amb l’anglès”, que té com a objectiu donar suport a l’educació bilingüe de nens amb pèrdua auditiva que portin implants coclears o audiòfons. Com funciona? Als estudiants universitaris de parla anglesa que arriben a Espanya i s’ofereixen com a voluntaris per participar en el programa se’ls assigna una família. Cada setmana van al seu domicili a “jugar” en anglès. Es tracta d’oferir un suport a les hores d’anglès que reben aquests infants en la seva jornada escolar, però de forma molt personalitzada, en un ambient lúdic i relaxat, i amb una persona nativa. El programa, a més, és gratuït.

Tant les famílies com els voluntaris consideren que és una experiència molt beneficiosa, ja que els nens milloren l’anglès alhora que coneixen una altra cultura, i als voluntaris se’ls dóna la possibilitat d’establir contacte amb una família espanyola.

Vols participar en aquest programa? Informa’t aquí

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge