Accessibilitat en les compareixences per a la Llei d’Accessibilitat al Parlament de Catalunya

El dimarts 12 de novembre hem ofert el servei d’accessibilitat en les compareixences relacionades amb el projecte de Llei d’Accessibilitat al Parlament de Catalunya. Es tracta de la quarta sessió de compareixences a la Comissió de Benestar, Família i Educació, en què l’objectiu és que les diferents entitats relacionades amb el sector compareguin per tal d’expressar davant els diputats la seva opinió sobre la llei i així s’hi puguin fer esmenes.

Han han comparegut representants de Design for All, de la Confederació de Comerç, de la FECAV, de CCOO, de l’Associació de Museòlegs de Catalunya, de Foment de Treball, del Gremi de Cinemes, de l’Associació d’Empreses de Teatre, de l’Associació Catalana de Municipis i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.subtitulacio-parlament-oct13

Subtil ha subtitulat en directe les compareixences, i l’acte també ha sigut accessible per a les persones sordes mitjançant la interpretació en llengua de signes. Les compareixences es van poder seguir en directe pel Canal Parlament, també subtitulades i amb la imatge de l’intèrpret.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge