Subtitulació en directe de la Jornada “Serveis i eines per a una vida independent”

Els dies 14 i 15 de novembre es van celebrar al Parc Tecnològic Barcelona Nord unes jornades sobre la vida independent de les persones amb discapacitat, la figura de l’assistent personal i diverses experiències arran d’Europa, organitzades per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona.

En aquestes jornades es va presentar l’estudi “Avaluació de l’impacte social del Servei Municipal d’Assistent Personal de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat”, un treball que reflecteix el valor positiu que suposa l’atenció personal, el valor econòmic que aporta a la ciutat i el compromís municipal per continuar promovent l’autonomia de les persones amb discapacitat de Barcelona.

Durant les jornades també es van realitzar diverses taules rodones sobre el funcionament d’aquest servei i sobre altres experiències facilitadores de la vida independent a Catalunya i resta d’Europa.20131115_102706