Subtitulació en directe en el procés de primàries obertes del PSC

Des del PSC Barcelona han iniciat un cicle de convencions per dissenyar conjuntament amb la ciutadania el nou projecte socialista per a la ciutat de Barcelona,  com un element principal  del procés de primàries obertes. Les convencions són un espai de debat i intercanvi d’idees.

logo_dialogarEs va fer una primera convenció que portava per títol “Escoltar”, que va comptar amb la presència de més de 100 ponents en més de 20 sessions, i que es va organitzar entorn a cinc eixos principals: crear ocupació, regenerar la democràcia, garantir la cohesió social, canviar des de la cultura, construir ciutat.

La segona convenció és la que ha tingut lloc aquest dissabte 30 de novembre, i portava per títol “Dialogar”. Es va impulsar un debat ampli entorn a la situació actual de la ciutat i les prioritats per a la seva transformació i també es va sotmetre a debat el reglament de primàries del PSC Barcelona. La jornada va tenir lloc a la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona i es va organitzar en diverses sessions de treball. Subtil vam oferir el servei de subtitulació en directe per a persones sordes a la taula de treball titulada “Per una nova cultura de les capacitats”, en què diferents representats d’associacions de persones amb discapacitat van expressar les seves necessitats. La veu a les persones amb discapacitat auditiva la van donar la Maria Moñino, representant de l’Associació ACAPPS, i el president de la FESOCA, Antonio Martínez.

La tercera convenció, que portarà per títol “Acordar”, tindrà lloc durant el 2014, i servirà per dissenyar l’alternativa municipal del PSC a Barcelona. Si vols assistir-hi, no dubtis a sol·licitar-nos el servei d’accessibilitat a subtil@subtil.cat

Per a més informació: http://www.primariesobertes2015.cat/

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge