Participem en el dinar de Santa Llúcia de l’ONCE

Aquest diumenge l’ONCE ha celebrat el seu tradicional dinar de Santa Llúcia al Centre de Convencions Internacional de Barcelona. L’edició d’enguany, però, és especial pel fet que l’organització celebra el 75è aniversari i la Fundació arriba als 25 anys. A l’acte hi han assistit unes 3.000 persones, entre venedors, afiliats i gent vinculada a l’entitat.

Aquesta és la manera que té l’ONCE de celebrar el dia de Santa Llúcia, patrona de les persones cegues. El dinar de Santa Llúcia suposa el tancament d’una setmana plena d’activitats relacionades amb l’entitat.

Abans i després del dinar van intervenir el Sr. Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, el director general de l’ONCE, el Sr. Ángel Sánchez, i polítics catalans com la Sra. Maite Fandos, tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, la Sra. Neus Munté, consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat, i la Sra. Núria de Gispert, presidenta del Parlament de Catalunya.

L’acte va ser accessible per a les persones sordes mitjançant la subtitulació en directe, que es va projectar en dues pantalles gegants, i mitjançant la interpretació en llengua de signes.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge