Festival de Nadal de l’escola Tàber amb subtítols!

Subtitulos teatro taber

Aquest dijous 19 de desembre l’escola Tàber de Barcelona ha presentat al teatre de la Salle Bonanova davant de tots els pares de l’escola el festival de Nadal que organitza cada any, en què els alumnes de sisè interpreten una obra de teatre i la resta de grups fan un espectacle de dansa. Enguany, l’obra de teatre, el fil conductor de tot l’espectacle, ha estat una adaptació de la novel·la El zoo d’en Pitus, de Sebastià Sorribas.

L’espectacle ha comptat amb la subtitulació en directe per a persones sordes, ja que a l’escola hi ha diversos alumnes sords, així com pares i mares sords.

L’escola Tàber és un centre públic d’educació infantil i primària que integra nens amb discapacitat auditiva seguint la modalitat oral. L’escola treballa en col·laboració amb el CREDAC Pere Barnils, un servei educatiu públic del Departament d’Ensenyament que ofereix atenció logopèdica individualitzada als alumnes sords, alhora que facilita la tasca de l’escola per tal que s’adeqüi a les necessitats educatives de l’alumnat amb deficiències auditives greus i permanents o amb greus trastorns del llenguatge. El CREDAC està format per logopedes itinerants, psicopedagogs i audioprotetistes que treballen en estreta relació amb els professionals dels centres.

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge