Subtitulació en directe de l’entrega del premi Pepe Carvalho 2014

 

El dijous 6 de febrer, l’escriptor sicilià Andrea Camilleri ha rebut de mans de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, el premi Pepe Carvalho 2014 com a reconeixement a la seva trajectòria i la seva aportació a la novel·la negra.Als seus 88 anys el sicilià Andrea Camilleri s’ha desplaçat a Barcelona per rebre aquest premi que es concedeix dins el Festival BCNegra.

imagesUn Saló de Cent, ple de gom a gom, ha donat una benvinguda molt càlida al creador d’un personatge molt estimat pels lectors de novel·la negra, Salvo Montalbano, el comissari protagonista d’una de les sagues negrecriminals més llegides, tant en català com en castellà.

Segons afirma el jurat “Camilleri és un dels representants genuïns de la novel·la negra mediterrània. Salvo Montalbano com Pepe Carvalho són personatges plens de vitalitat, temptacions i contradiccions i  que prefereixen el carrer als despatxos”.

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias ha agraït a l’escriptor italià que estigués aquests dies a Barcelona per rebre el premi. A l’acte també hi ha assistit el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge