Curs de recerca de feina dirigit a persones sordes, organitzat per ACAPPS

buscar feina acapps 2Després de l’èxit del curs organitzat a ACAPPS durant el mes de febrer per a la recerca de feina dirigit a persones sordes, aquest mes de març se n’ha organitzat un altre, del 17 al 21. En el primer curs els assistents van destacar la seva satisfacció per la informació i formació rebuda, així com per l’alt grau d’accessibilitat durant la formació: subtitulació en directe, intèrpret en llengua de signes i bucle magnètic.

En les sessions, estructurades en cinc jornades, es va parlar del perfil professional, del currículum i la carta de presentació, de la utilització de les noves tecnologies per a la recerca de feina, i de les entrevistes de feina, i es van combinar les explicacions dels tècnics d’ACAPPS amb dinàmiques realitzades pels assistents.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge