Subtitulació de la tertúlia “Entre ciutadania de la Unió Europa”

Dimecres 26 de març es va realitzar la primera trobada entre ciutadans i candidats a les eleccions al Parlament Europeu, organitzada per “Europa a peu de carrer”. Durant dues hores, prop d’un centenar de ciutadans van omplir la sala de l’Aula Europa per intercanviar opinions amb membres de tots els partits polítics amb representació parlamentària.Entre ciutadania de la Unió Europea (26 de març de 2014)

Van assistir-hi Ernest Urtasun (ICV), Mª Teresa Giménez Barbat (UPYD), Ramon Tremosa (CDC), Josep-Maria Terricabras (ERC), Andrea Levy Soler (PPC), Alejandro Colldefors (PSC) i Antonio Espinosa (C’s), i van tractar temes tan diversos com la part més social de la UE, els joves, la formació del Parlament, la doble seu parlamentària, la no formació d’una llista única per encapçalar la reivindicació independentista catalana, l’economia o la participació en les properes eleccions.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge