Subtitulació de la III Jornada d’inclusió digital

Dissabte 29 de març, a partir de les 9 del matí i durant tot el dia, l’edifici Cúbic va acollir la III Jornada d’inclusió digital. La trobada tenia com a objectiu compartir experiències que reflecteixen el camí cap a la inclusió, amb la implicació de Tecnologies de l’Aprenentatge i el Coneixement (TAC).

Aquesta jornada la va organitzar el Departament d’Ensenyament, conjuntament amb la Mobile World Capital Barcelona i l’Ajuntament de Viladecans, i s’inscriu en el marc del programa mSchools.

Amb el lema Sumem esforços, multipliquem oportunitats, aquesta tercera edició va pretendre fer visibles experiències o projectes que amb l’ús de les TAC donen suport a l’aprenentatge cooperatiu, fomenten l’autonomia de l’alumnat, i posen en pràctica noves maneres d’ensenyar per promoure la participació dels alumnes, les famílies i altres membres de la comunitat en les activitats del centre.

El programa anava dirigit al professorat i altres professionals que donen suport a l’atenció educativa de l’alumnat amb necessitats educatives especials. L’objectiu era que els docents adquirissin coneixements per afavorir noves maneres d’aprendre, per tal de promoure la inclusió de tots els alumnes.

Els continguts de la jornada van girar a l’entorn de les metodologies que fomenten la creativitat, l’autonomia i el treball competencial, com fer més accessibles els entorns digitals, recursos TAC oberts i flexibles, i relacionar  l’ús de les tauletes i els entorns virtuals d’aprenentatge com a eines d’inclusió.

III Jornada d'inclusió digital (Viladecans, 29 de març de 2014)La jornada es va inaugurar amb una conferència a càrrec de la directora del Centre de Recerca de Disseny Inclusiu (IDRC) i professora de la Universitat OCAD a Toronto, Jutta Treviranus. Seguidament, van tenir lloc les taules rodones La inclusió educativa en un context tecnològic, oportunitats i reptes, i Accessibilitat com a compromís de tots. Al concloure les taules rodones van començar les presentacions d’experiències i els tallers.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge