Sant Jordi accessible: subtitulem Donna Leon en el pregó de la lectura

sant jordi donna leon accessibilitatAquest dimarts 22 d’abril, un dia abans de la Diada de Sant Jordi, com ja és tradicional a l’Ajuntament de Barcelona, un escriptor o escriptora ofereix un pregó de la Lectura al Saló de Cent per inaugurar el Sant Jordi. Aquest any ha anat a càrrec de Donna Leon, la creadora del comissari Brunetti. Un cop més, Subtil hem fet accessible l’acte mitjançant la subtitulació en directe. A més, també hi havia el servei d’intèrpret de llengua de signes.

L’escriptora nord-americana ha conversat amb el periodista Óscar López sobre els valors de la lectura i sobre el conjunt de la seva obra.

El pregó de la lectura es va celebrar per primera vegada l’any 2003 amb la presència de Quino. Des d’aquell any han estat pregoners José Saramago, Martí de Riquer, Emili Teixidor, Antonio Tabucchi, Alessandro Baricco, Bernardo Atxaga, José Luís Sampedro, Josep Maria Castellet, Raimon i Albert Sánchez Piñol.

Vols més informació sobre la biografia i l’obra de Donna Leon? Fes clic aquí.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge