Servei d’interpretació a Sabadell: jornades sobre les energies renovables

azimut interpretacioAquest dimecres 30 d’abril Subtil hem organitzat la interpretació al francès i al català de les jornades organitzades per la cooperativa Azimut 360 que portaven per títol: “Foment del sector de les energies renovables i impuls de l’emprenedoria verda a la regió Tànger‐Tetuan del Marroc”.

El projecte que es proposa pretén fomentar l’impuls del sector de les energies renovables i l’ús d’aquest tipus d’energia a la regió Tànger‐Tetuan del Marroc amb accions que englobin els diferents actors i àmbits implicats, des de les administracions, els professionals i les empreses fins al públic general. La sessió ha tingut lloc al Vapor Llonch de Sabadell, a la Cambra de Comerç de Sabadell i a les instal·lacions del Parc Central del Vallès, i ha comptat amb la presència de representants catalans i marroquins per a l’intercanvi d’experiències.

Tècnicament hem utilitzat infoports per tal de facilitar la mobilitat de l’equip durant les visites a les diferents instal·lacions.

Vols més informació sobre els projectes d’Azimut?

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge