Subtitulem la conferència “Promocionem la parentalitat positiva”

accesibilidad parentalidadAquest dimarts 6 de maig hem subtitulat en directe la conferència realitzada amb motiu del 20è aniversari de l’Any Internacional de la Família, que portava per títol: “Promocionem la parentalitat positiva”. L’acte va estar presidit per la senyora Neus Munté, consellera del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, i va tenir lloc a la Casa del Mar de Barcelona. També va comptar amb el servei d’interpretació en llengua de signes.

María José Rodrigo, catedràtica en psicologia evolutiva i de l’educació de la Universitat de La Laguna de Tenerife, va presentar una conferència centrada en les necessitats de suport a les famílies dins de l’espai ecològic en el qual duen a terme les seves funcions educatives i també va descriure com cal oferir el suport a la família des de la prevenció i la promoció.

A continuació, es va realitzar una taula rodona amb diferents experts per reflexionar sobre aquest tema a partir de la teoria i de la seva experiència en els diferents àmbits d’actuació: el de salut, el d’ensenyament i el socioeducatiu. Van intervenir Adela Camí, psicoterapeuta familiar, directora general d’Eduvic i docent i supervisora de l’Escola Itinere; Anna Ramis, mestra, pedagoga i assessora d’AMPA i equips directius d’escoles; i Francesc Vilà, psicoanalista i director sociosanitari de la Fundació Cassià Just.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge