SUBTITULACIÓ DE LA PRESENTACIÓ DE LES MESURES D’ACCESSIBILITAT DEL BORN CENTRE CULTURAL

Avui 21 de maig s’han presentat, a la Sala Moragues, les mesures d’accessibilitat del Born Centre Cultural i del pla pilot d’accessibilitat de l’exposició inaugural “Fins a aconseguir-Presentació de les mesures d'accessibilitat del Born Centre Cultural (Barcelona, 21 de maig de 2014)ho! El setge de 1714”.

A l’acte, que ha comptat amb la presència del director del Born Centre Cultural,  el Sr. Joaquim Torra, hi ha assistir la Sra. Irma Rognoni i Viader, regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Persones amb Discapacitat i presidenta de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, que ha fet la presentació institucional.

Després, l’Anna Llopis, responsable d’accessibilitat i coordinació d’exposicions del Born, ha exposat les mesures generals d’accessibilitat del Born Centre Cultural, i ha donat pas a la presentació del projecte pilot d’accessibilitat de l’exposició “Fins a aconseguir-ho! El setge de 1714”. L’exposició d’aquest projecte ha anat a càrrec de les institucions i empreses que n’han format part, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, BJ Adaptaciones, Fundació Els Tres Turons i la Fundació ONCE.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge