SUBTITULACIÓ EN DIRECTE DE LA SESSIÓ PARTICIPATIVA SOBRE ACCESSIBILITAT I VIDA INDEPENDENT

Des de la plataforma go>coinnovació, creada pel Ajuntament de Barcelona, es va dur a terme un taller participatiu el passat dimarts 20 de maig a les 18.30h al Palau Macaya. Aquesta plataforma es una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona i te l’objectiu de permetre a la ciutadania col·laborar amb l’Ajuntament en les polítiques municipals, aportant reptes i idees, donant suport a les d’altres ciutadans i ciutadans i comentant-les.

Sessió participativa sobre accessibilitat i vida independent (20 de maig, Barcelona)L’objectiu del taller va ser proposar solucions a dos reptes plantejats des del Govern Obert de Barcelona. El primer repte és buscar “com millorar la vida independent i l’accessibilitat de les persones amb discapacitat”,  i el segon repte va girar a l’entorn de “què podem fer per reduir els soroll nocturn a les places i els carrers”.

El repte “com millorar la vida independent i l’accessibilitat des les persones amb discapacitat” ha rebut molt suport a la xarxa i les idees es van exposar al taller. També es van fer propostes noves que es van treballar conjuntament entre tots els participants al taller.

L’acte va finalitzar amb una visita guiada pel Palau Macaya.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge