SUBTITULACIÓ DEL TALLER DE FLAMENC DEL FESTIVAL CIUTAT FLAMENCO

El dijous 22 de maig, dins el Festival Ciutat Flamenco, que se celebra del 22 al 25 de maig al Mercat de les Flors, va tenir lloc el Taller de flamenc accessible.

Aquest any, Ciutat Flamenco 2014 presenta una novetat respecte les edicions anteriors. El Taller de Músics, el Mercat de les Flors i Avanti-Avanti Studio han arribat a un acord perquè aquest festival sigui més inclusiu i accessible. L’objectiu és que les persones sordes puguin gaudir d’una de les expressions artístiques més identificatives de la nostra cultura: el flamenc.

Juan Carlos Lérida, ideòleg i comissari dels diferents cicles de Flamenco Empírico, va explicar amb el gest i la paraula la seva visió més avantguardista del flamenc. El taller tenia com a  objectiu explicar les bases d’aquest art universal a tots els públics, atenent també les persones amb discapacitat auditiva. El taller va ser un èxit, amb més de 30 persones inscrites.

Subtil, comunicacTaller d'introducció al flamenc accessible (22 de maig, Mercat de les Flors)ió i accessibilitat va realitzar la subtitulació en directe per a persones sordes, i també hi havia interpretació en lTaller d'introducció al flamenc accessible (22 de maig, Mercat de les Flors) 2lengua de signes.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge