SUBTITULACIÓ DE L’ACTE FINAL DE CAMPANYA DE CiU PER A LES ELECCIONS EUROPEES

El pavelló de la Vall d’Hebron de Barcelona va acollir el míting final de campanya de CiU per a les eleccions al Parlament Europeu, el divendres 23 de maig. L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va donar la benvinguda als assistents i, posteriorment, el número dos de la candidatura, Francesc Gambús, va fer la seva intervenció. Ramon Espadaler va precedir en l’ús de la paraula al president de CiU i de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas. El candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, va cloure l’acte.

A part de la subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva, Subtil també va oferir el servei d’interpretació en llengua de signes.Míting final CiU eleccions europees_3 (2)Míting final CiU eleccions europees_1

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge