Pregó accessible per a les persones sordes a les festes majors de Sant Cugat!

Accessibilitat Festa major sant cugat 2014

Un any més, aquest 26 de juny Subtil hem ofert l’accessibilitat en el tret d’inici de la Festa Major d’enguany a Sant Cugat. El pregó, a càrrec de la Penya Regalèssia, entitat que celebra el seu 75è aniversari, ha estat subtitulat en directe per a les persones sordes i interpretat a la llengua de signes.

Després del seguici d’inici pels carrers de la ciutat, els 16 membres actuals de la Penya, juntament amb les autoritats, han pujat al balcó de l’ajuntament per recitar el pregó. El pregoner ha agraït a l’alcaldessa el gest que ha fet en nombrar-los pregoners de la festa i ha fet un repàs dels orígens i de l’evolució de l’associació.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge