SUBTITULACIÓ DE LA JORNADA DEL FORO INSERTA RESPONSABLE – CEOE

El dilluns 30 de juny Subtil, a través d’ACAPPS, vam subtitular en directe per a persones sordes la jornada organitzada pel Foro Inserta i la CEOE “El talent amb discapacitat i l’accessibilitat com avantatges competitives” .

La jornada, realitzada a la seu de Foment del Treball Nacional de Barcelona, va comptar amb la presència de Joan Rosell, president de CEOE, i d’Alberto Duran, vicepresident executiu de Fundació ONCE i president executiu de Fundosa i CEOSA, que van inaugurar l’acte.

A continuació, Manuel Echanove, director d’Estratègia i Desenvolupament de la CEOE, va presentar el projecte “España Compite” com a eina impulsora per fomentar el creixement i la competitivitat de les empreses.

Després, Virginia Carcedo, secretària general de FSC Inserta Fundació ONCE, va presentar la ponència “FSC Inserta com a soci en el desenvolupament de projectes d’inclusió de persones amb discapacitat a la plantilla de PIMES i grans empreses”.

Per finalitzar, quatre presidents de rellevants empreses del Foro Inserta Responsable van exposar exemples de com l’articulació de projectes que conjuguen valor econòmic i social i incorporen la discapacitat com una variable estratègica, poden construir un factor clau de competitivitat. Les empreses van ser les següents: Repsol, Ford, Grupo Siro i Grupo Pelayo .

Va tancar la jornada Joaquim Gay de Montellá, president del Foment del Treball Nacional.Jornada Foro Inserta – CEOE El talento con discapacidad y la accesibilidad como ventajas competitivas (Barcelona, 30 de juny de 2014)

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge