Subtitulem en directe l’homenatge al poeta Joan Vinyoli

Vinyoli subtitulosLa poesia de Joan Vinyoli ha reviscut en l’acte central del centenari celebrat aquest dijous a l’Arts Santa Mònica. Els versos del poeta han ressonat en les veus de Bikimel i Sílvia Comes i en les d’actrius com Sílvia Bel, mentre que el comissari de l’Any Vinyoli, Jordi Llavina, i el director de l’Institut Ramon Llull i amic del poeta, Àlex Susanna, n’han evocat la figura.

Subtil hem fet accessible l’acte per a les persones amb discapacitat auditiva, n’hem transcrit i subtitulat tots els poemes i cançons , així com la glossa de l’autor i les paraules d’homenatge del conseller de Cultura i amics i familiars.

Al llarg de l’acte, s’ha sentit la veu del propi Vinyoli recitant els seus versos i s’han projectat una sèrie de vídeos amb testimonis de personalitats vinculades d’una manera o altra amb el poeta, entre els quals hi havia Francesc Parcerisas, Joan Margarit, Carles Duarte, Vicenç Altaió, Feliu Formosa o Laura Borràs.

L’acte que s’ha fet a l’Arts Santa Mònica és una de les diferents activitats previstes per a tot l’Any Vinyoli, entre les quals també destaquen un acte l’1 d’octubre a Madrid, a la Biblioteca Nacional, on es parlarà de la seva obra; un simposi internacional a finals d’any; la futura creació de l’Espai Vinyoli a Santa Coloma de Farners, on estiuejava de petit, i una obra de teatre en què Vinyoli dialogarà amb el mallorquí Blai Bonet.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge