Cantada d’havaneres subtitulada!

havaneres platja subtitolsAquest divendres 4 de juliol la platja del Bogatell ha acollit una cantada d’havaneres en el marc de la Festa Major de laVila Olímpica de Barcelona. Enguany hi han participat els grups Xató de Vilafranca del Penedès, Morralla de Pallejà i Xarxa de Barcelona.

Un any més, Subtil hem ofert el servei d’accessibilitat per a les persones amb discapacitat auditiva i hem subtitulat tant el pregó, a càrrec del capellà i periodista mossèn Francesc Romeu, com totes les cançons.

La vetllada ha finalitzat a les 12 h de la nit amb el ja tradicional castell de focs.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge