SUBTITULACIÓ PREMIS SOLIDARIS ONCE BALEARS 2014

El passat 8 de juliol l’ONCE Balears va entregar els seus Premis Solidaris Balears 2014, en un acte celebrat al Teatre Principal de Palma de Mallorca. L’entrega de premis, presidida pel president del Govern de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, i el vicepresident de l’ONCE, Andrés Ramos, va córrer a càrrec també de la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, la consellera de Sanitat i Benestar Social del Consell Insular d’Eivissa, Mercedes Prats, i la presidenta del Consell Territorial de l’ONCE Illes Balears, María del Carmen Soler.

Els guardonats en aquesta edició van ser l’Associació de Pares de Nens amb Càncer de Balears (ASPANOB), els reportatges dominicals de caràcter social de “El Mundo/El Día de Baleares”, Juan Manuel Quetglás (a títol pòstum) l’empresa d’inserció TIV Menorca i al Parlament de les Illes Balears.

Subtil, a través d’ASPAS, va realitzar la subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva.SONY DSC

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge