Visites audiodescrites a la Festa Major de Sants

Subtil, juntament amb l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona, vam organitzar unes visites guiades pels carrers guarnits de la Festa Major de Sants. Un guia va fer l’audiodescripció i, a més a més, les persones amb discapacitat visual van poder tocar alguns decorats.

Vam realitzar dues visites, una el dia 25 d’agost i una altra el 26. El primer dia vam fer la ruta nord, visitant els carrers Robreño, Alcolea, Valladolid i Vallespir. I el segon dia, la ruta sud ens va portar a visitar els carrers Canalejas, Sagunt i la plaça la Farga. Les comissions dels carrers també es van implicar en les visites, fent-nos explicacions dels motius dels carrers i deixant-nos tocar els guarniments.

Les visites van ser un èxit i esperem repetir el proper any!1

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge