Visites audiodescrites a la Festa Major de Sants

Subtil, juntament amb l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona, vam organitzar unes visites guiades pels carrers guarnits de la Festa Major de Sants. Un guia va fer l’audiodescripció i, a més a més, les persones amb discapacitat visual van poder tocar alguns decorats.

Vam realitzar dues visites, una el dia 25 d’agost i una altra el 26. El primer dia vam fer la ruta nord, visitant els carrers Robreño, Alcolea, Valladolid i Vallespir. I el segon dia, la ruta sud ens va portar a visitar els carrers Canalejas, Sagunt i la plaça la Farga. Les comissions dels carrers també es van implicar en les visites, fent-nos explicacions dels motius dels carrers i deixant-nos tocar els guarniments.

Les visites van ser un èxit i esperem repetir el proper any!1