Subtitulació del lliurament dels Premis del Consell de Mallorca a la Solidaritat i a l’Accessibilitat 2014

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom, va presidir el dimarts 16 de setembre l’acte de lliurament dels Premis Consell de Mallorca a la Solidaritat i a l’Accessibilitat convocats per l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) i que es va dur a terme al Teatre Principal de Palma de Mallorca.

En aquesta edició les categories dels premis van ser les de Serveis Socials, Cooperació i Accessibilitat.

En la categoria d’Accessibilitat els guardons van recaure en Maximino Domínguez i el projecte ‘Natura per a tothom’, desenvolupat per part de Creu Roja. En la categoria de Cooperació, les distincions van ser pel pare Pere Riera Cànaves (a títol pòstum) i el projecte de finalització d’un centre de salut a Mali, per part de la Fundació Balcat Solidaris. En la categoria de Serveis Socials, van rebre el premi Manuel Zafra, Mater Misericordiae i el documental ‘Més que un barri’.

L’acte de lliurament de la setena edició d’aquests premis va comptar amb les actuacions de la coral Àgora Portal i de Charles Rolle, que van posar el punt i final a una vetllada que va reunir més de 400 persones al Teatre Principal.Logo.gif

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge