SUBTITULACIÓ DE LA FIRA DISCAT

Sant Joan de Vilatorrada (Bages) va acollir el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre DISCAT, la primera fira que se celebra a Catalunya centrada en l’àmbit de les discapacitats. La fira pretenia posar de manifest les altres capacitats que tenen moltes persones i que han de poder viure d’una forma totalment integrada amb el conjunt de la societat.

Subtil, a través d’ACAPPS, va subtitular la jornada del divendres 3 d’octubre a la Sala Cultural Cal Gallifa.

Aquesta jornada va començar amb l’acte inaugural i els parlaments de diverses autoritats. Tot seguit, la conferència inaugural va anar a càrrec del Sr. David Bonvehí Torras, diputat al Parlament de Catalunya.

Es van fer dos blocs de bones pràctiques. En el primer, es va parlar del suport a la inserció laboral, el codi ètic i el bon govern i la vida independent. I en el segon es va parlar de l’escola d’educació especial i dels centres de recursos específics de l’escola ordinària, del treball en xarxa i de les adaptacions dels espais d’autonomia personal.

20141003_095618A la part final de la jornada es va fer una taula rodona sobre els reptes de la discapacitat, amb representants de diferents associacions del món de la discapacitat, i la cloenda va anar a càrrec del periodista i comunicador Albert Om.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge