Subtitulació del congrés “Lo que de verdad importa” a Barcelona

El passat 10 d’octubre es va celebrar a Barcelona el Congrés “Lo que de verdad importa”. Es tracta d’una iniciativa gratuïta dirigida a joves universitaris i preuniversitaris per escoltar tres històries de superació, optimisme i perseverança.

Hi van participar Lucas Vidal, que va començar estudiant amb una beca a Berklee College of Music i a dia d’avui és un dels compositors més prometedors del món; Miriam Fernández, a qui la paràlisi cerebral no li ha impedit ser campiona nacional de natació ni dedicar-se a la música; i Shane O’Doherty, exintegrant del grup terrorista IRA que va decidir deixar les armes i reintegrar-se a la societat.índex

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge