II Jornada del Consell Consultiu de pacients de Catalunya accessible

Aquest esdeveniment, que s’adreça a pacients, familiars, entitats de pacients i professionals sanitaris i socials, esdevé un marc de referència per a la reflexió conjunta amb l’objectiu d’avançar en la millora del sistema sanitari en general i del sector associatiu en particular.

La Jornada, celebrada el dia 17 d’octubre a l’auditori de l’Edifici Vèrtex del Campus Nord de la UPC de Barcelona, va comptar amb subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva i interpretació en llengua de signes.II Consell Consultiu de Pacients de Catalunya (UPC, 17 d'octubre de 2014)

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge