Jornada “Dones diverses, dones en situació de violència masclista”

Un any més, l’Institut Català de les Dones va proposar una trobada de professionals per aprofundir en la intervenció amb dones, adolescents i nenes en situació de violència masclista. Enguany la jornada es va celebrar el dia 20 de novembre al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de Barcelona, i va voler centrar el tema en les dones amb diversitat funcional que pateixen aquestes violències, perquè els estudis demostren que aquestes dones són víctimes d’abusos en una escala més gran que les dones sense diversitats funcionals, el que demostra una intersecció molt clara entre la violència basada en la discapacitat i la violència basada en el gènere.

La jornada va pretendre creuar les mirades, d’una banda, dels i les professionals dels serveis que atenen situacions de violència masclista i, d’altra banda, dels i les professionals que treballen exclusivament amb persones amb discapacitat, per tal de poder establir un terreny comú i unes bases comunes per a una intervenció de qualitat.20141120_102159

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge