31 Premi Internacional Alfonso Comín

El dimecres 10 de desembre a les 19 hores, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va presidir l’entrega del 31 Premi Internacional Alfonso Comín, en un acte que es va celebrar al Saló de Cent de l’Ajuntament.

Aquest any el premi s’atorga als immigrants i refugiats que, arriscant la seva vida, salten les tanques de Ceuta i Melilla. Gustave Kiansumba, que va resultar ferit intentant saltar la tanca, va ser l’encarregat de recollir el premi, que va ser lliurat per Maria Lluïsa Oliveres, presidenta del Patronat de la Fundació Alfonso Comín.

En l’acte també van intervenir José Palazón, president de Prodein Melilla, i Luís imagesMiquel Muñoz, director de la Fundació Migra Studium.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge