Debat “Accessibilitat i disseny per a tothom: avançar en la igualtat d’oportunitats per a les persones amb discapacitat”

El passat dimecres 10 de desembre va tenir lloc un nou debat del cicle ‘Catalunya Social’ organitzat per la Taula del Tercer Sector Social. El debat portava per títol “Accessibilitat i disseny per a tothom: avançar en la igualtat d’oportunitats per a les persones amb discapacitat”. La presentació del dossier que porta el mateix nom va anar a càrrec de Montserrat García, responsable d’Accessibilitat d’ECOM. I en el debat posterior amb membres d’entitats socials hi van participar: Antonio Guillén, president d’ECOM i COCARMI, Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i Raimon Jané, president d’ACAPPS.

L’acte el va moderar Joan Serra, cap de societat del Diari Ara.20141210_093115

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge