IV Seminari sobre Educació Inclusiva

El IV Seminari d’Educació Inclusiva va tenir lloc el passat 11 de desembre al Col·legi Major Sant Jordi de Barcelona, i el van organitzar conjuntament els Districtes de Sarrià-Sant Gervasi, Les Corts i Sants-Montjuïc.

El seminari va tractar, en aquesta ocasió, sobre els “Reptes, propostes i idees de futur per l’educació inclusiva a l’etapa secundària”, i va constar d’una conferència sobre aquest tema per part del professor de Psicologia Evolutiva i de l’Educació de laUAB, Gerardo Echeita, i un col·loqui sobre les experiències als instituts de Barcelona.

20141211_180819Subtil va realitzar l’accessibilitat d’aquest acte, amb subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva i llengua de signes.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge