Participem en el Dinar de Santa Llúcia de l’ONCE

El dissabte 13 de desembre l’ONCE va celebrar el seu tradicional dinar de Santa Llúcia, a la Fira de Cornellà. A l’acte hi van assistit unes 800 persones, entre venedors, afiliats i gent vinculada a l’entitat. Aquesta és la manera que té l’ONCE de celebrar el dia de Santa Llúcia, patrona de les persones cegues.

Dinar de Santa Llúcia de l'ONCE (Cornellà, 13 de desembre de 2014)
Abans i després del dinar van intervenir el Sr. Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE Catalunya; el Sr. Xavier Grau, en representació de la delegació territorial de l’ONCE a Catalunya; la Sra. Montse Pérez, tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Cornellà: el Sr. José Luis Pinto, conseller general de l’ONCE; i l’Honorable Sra. Neus Munté, consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

L’acte va ser accessible per a les persones sordes mitjançant la subtitulació en directe, que es va projectar en dues pantalles gegants i va realitzar Subtil, i també hi havia interpretació en llengua de signes.

 

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge