Subtitulació al Parlament, compareixences Llei d’Ocupació

Accessibilitat subtil parlamentUn cop més, Subtil hem ofert el servei d’accessibilitat al Parlament de Catalunya, mitjançant la Subtitulació en directe, en les compareixences relacionades amb el projecte de llei que reordenarà el Sistema d’Ocupació de Catalunya.

Un dels compareixents va ser la Susana Díaz, en representació de la Federació ACAPPS, per defensar els drets a la inserció laboral del 90% de les persones sordes que es comuniquen oralment. També hi va assistir la Fanny Llorens, persona sorda i vicepresidenta de la Federació ACAPPS. Des de la Federació ACAPPS es va reclamar que el Tercer Sector no quedés fora de l’ordenació del Sistema d’Ocupació de Catalunya i la Federació es va sumar a les esmenes presentades per la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social i de la Federació ECOM, que demanaven formar part del Consell de Direcció del SOC.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge