Subtitulem el festival “Art Impossible” en el Mercat de les Flors

art impossible accessibleEl 14 de febrer es va celebrar durant tota la jornada la primera edició del festival Art Impossible, un festival d’arts plàstiques i escèniques protagonitzat per persones amb i sense discapacitat que hi van participar actuant, creant i comunicant. S’hi van dur a terme activitats de dansa, música, teatre, poesia, titelles, una exposició de pintura i tallers variats on les persones amb discapacitat eren les protagonistes.

A la sala principal del festival, Subtil i Tres Turons vam oferir el servei de subtitulació en directe per a persones sordes. Gràcies a una gran pantalla ubicada a la part superior de l’escenari, totes les persones amb discapacitat auditiva van gaudir dels espectacles de teatre i de música, així com dels parlaments de les autoritats.

Un èxit rotund d’assistència i de satisfacció entre el públic. Esperem poder col·laborar-hi en la pròxima edició. Tot un plaer!

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge