CLOENDA DE L’ANY INTERNACIONAL DE LA FAMÍLIA

El 4 de març al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona es va fer l’acte de cloenda de “Barcelona 2014, Any de la Família”, una commemoració que es va sumar al vintè aniversari de la proclamació de l’Any de la Família impulsat per les Nacions Unides amb l’objectiu de resituar les famílies i les seves necessitats en el centre de l’atenció pública.

El alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va presidir l’acte, i hi van intervenir la regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats de l’Ajuntament de Barcelona, Irma Rognoni, i els col·lectius, entitats, famílies i persones que havien participat en les activitats dutes a terme durant el 2014 en el marc del programa “Barcelona és família”. L’acte també va comptar amb la participació de l’escriptora i divulgadora de continguts científics Catherine L’Ecuyer, autora del llibre “Educar en el asombro”, els Castellers de Barcelona i l’Orquestra Voces, una formació coral de més de 70 nens de famílies majoritàriament immigrants del districte de Nou Barris de Barcelona.6. Cloenda de l'Any Internacional de la Família (Ajuntament de Barcelona, 4 de març 2015)

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge