Subtítols en l’entrega de Premis Ciutat de Sant Cugat

santcugat

Un any més, Subtil ens hem encarregat d’oferir el servei de subtitulació en directe en l’entrega de Premis Ciutat de Sant Cugat, que va tenir lloc el passat 10 de març a l’Auditori de Sant Cugat. Les persones sordes van poder seguir tot l’espectacle gràcies a una pantalla instal·lada a la part superior de l’escenari.

En aquesta desena edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat, es va fer un reconeixement a la Comissió de Gitanes, la llibreria Paideia, el Rotary Club, Mira-sol Teatre i les Lectures a la Fresca. El premi extraordinari a una trajectòria va recaure en el director de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC), Josep Ferré.

Els presentadors de la gala van ser els periodistes santcugatencs Marina Romero i Jofre Llombart, i la cerimònia va tenir les actuacions del Cor Gospel Sant Cugat, el Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu i els alumnes de l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA).

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge