Subtítols en l’entrega de Premis Ciutat de Sant Cugat

santcugat

Un any més, Subtil ens hem encarregat d’oferir el servei de subtitulació en directe en l’entrega de Premis Ciutat de Sant Cugat, que va tenir lloc el passat 10 de març a l’Auditori de Sant Cugat. Les persones sordes van poder seguir tot l’espectacle gràcies a una pantalla instal·lada a la part superior de l’escenari.

En aquesta desena edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat, es va fer un reconeixement a la Comissió de Gitanes, la llibreria Paideia, el Rotary Club, Mira-sol Teatre i les Lectures a la Fresca. El premi extraordinari a una trajectòria va recaure en el director de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC), Josep Ferré.

Els presentadors de la gala van ser els periodistes santcugatencs Marina Romero i Jofre Llombart, i la cerimònia va tenir les actuacions del Cor Gospel Sant Cugat, el Club Gimnàstica Sant Cugat Esportiu i els alumnes de l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA).