Subtitulació al Parlament, compareixences Llei d’Ocupació

El dimecres 11 de març, Subtil hem ofert el servei d’accessibilitat al Parlament de Catalunya, mitjançant la Subtitulació en directe, en les compareixences relacionades amb el projecte de llei que reordenarà el Sistema d’Ocupació de Catalunya.

En aquesta sessió, els compareixents han sigut: Antonio Guillén, en representació de la Federació ECOM, Glòria Canals, en representació de l’Associació Catalana de Treball amb Suport (ACTAS) i Susana Díaz, en representació de la Federació ACAPPS. També hi ha assistit la Fanny Llorens, persona sorda i vicepresidenta de la Federació ACAPPS.índex

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge