Vidusign, ús creatiu del vídeo

vidusignAquest matí Subtil hem format part, com a subtituladors, del projecte internacional anomenat Vidusign, que ha tingut lloc a la seu d’ACAPPS.

Vidusign és un projecte europeu de dos anys de durada que explora l’ús creatiu de la producció de vídeo per part de joves sords. Investiga com el vídeo pot donar suport a la descoberta creativa i a l’aprenentatge per resolució de problemes emprant un enfocament comunicatiu múltiple. Es treballa transversalment entre diferents països per ajudar als joves sords entre 15 i 24 anys en el seu procés educatiu i formatiu pel treball. A Barcelona, hi participa el grup Gistal, de la UAB.

En una sessió de treball de 4 hores, joves sords de Barcelona, Granada, Viena i Berlín han treballat sobre com crear vídeos creatius per fer un videocurriculum, i fins i tot ho han pogut posar a la pràctica. Ha sigut una sessió molt enriquidora per a tots.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge