Acte del Consell Promotor per a la presentació de la candidatura de Barcelona com a Ciutat de la Literatura de la UNESCO

El dilluns 13 d’abril l’alcalde de Barcelona va presidir al Saló de Cent l’acte del Consell Promotor al Saló de Cent en el qual es va fer la presentació de la candidatura de Barcelona com a Ciutat de la Literatura de la UNESCO.

Barcelona vol entrar a formar part de la xarxa de ciutats que treballen conjuntament per promoure la diversitat cultural i el desenvolupament urbà sostenible, com Edimburg, Melbourne, Praga i Dublín, entre altres.

Durant l’acte, en el qual també van intervenir el Sr. Jaume Ciurana, tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, i el Sr. Ferran Mascarell, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, es va projectar el vídeo Desitjos per una Barcelona, Ciutat de la Literatura. També hi van intervenir la Sra. Ali Bowden, directora de la Ciutat de la Literatura d’Edimburg, representants de les tres administracions promotores de la candidatura, representants de la cadena del llibre i membres del Consell Promotor.

images

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge