Subtitulem l’entrega dels Premis Vila de Gràcia

premis vila gracia 2014Els Premis Vila de Gràcia van celebrar ahir la seva  XXa edició guardonant, com cada any, nou personalitats o projectes emblemàtics del districte de Gràcia. Un any més, Subtil hem ofert el servei d’accessibilitat per a persones amb discapacitat auditiva mitjançant la subtitulació en directe.

Aquests guardons s’entreguen cada any en reconeixement a l’esforç d’un gran nombre de persones, entitats i institucions que treballen per millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Gràcia i, també, del conjunt de la societat.

En aquesta edició, el jurat ha volgut destacar la feina feta per l’activista cultural del barri del Coll, Josep Maria Riera; el Projecte Radars, que vetlla per la gent gran que viu sola, el punt verd Tabuenca, pel seu treball en l’àmbit de la sostenibilitat i l’escriptora Carla Gràcia, per la seva obra Set dies de Gràcia, entre d’altres. Vols veure tots els guardonats? Fes clic aquí.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge