Pregó de la lectura de Sant Jordi 2015 accessible

Dimecres 22 d’abril, a les 19.30 h, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, va tenir lloc el Pregó de la Lectura de Sant Jordi, a càrrec de l’escriptor John Banville, que va conversar amb Antonio Lozano al voltant del món del llibre i la lectura, en el marc de les activitats de Sant Jordi que realitzen les Biblioteques de Barcelona. L’acte el va presidir l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i va comptar amb la presència del tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana. Aquest acte s’inscriu a la candidatura de Barcelona com a Ciutat de la Literatura de la UNESCO.índex

John Banville, autor de nombroses novel·les i considerat un dels millors escriptors actuals en llengua anglesa, ha estat guardonat amb diversos premis que han reconegut la seva obra: el Premi Booker, el Premi Kafka, el PEN irlandès, el Premi Estatal d’Àustria de literatura europea i el Premi Príncep d’Astúries de les lletres.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge