Subtítols en el congrés LQDVI

LQDVI 2015La cinquena edició del congrés Lo que de verdad importa va reunir ahir més de 1.300 joves al Trui Teatre de Palma de Mallorca. L’auditori va seguir amb interès les històries de superació, coratge i esforç que van relatar els tres protagonistes: l’esquiador professional amb discapacitat Jorge Fuentes, l’empresària i testimoni del segrest del seu pare Carmen Cordón i l’extennista professional Àlex Corretja.

Subtil, un any més, vam realitzar la subtitulació en directe per a persones sordes. Els subtítols apareixien en la pantalla principal de l’escenari.

Qui eren els ponents?

Àlex Corretja
Extennista professional, núm. 2 del rànquing de l’ATP Mundial, Campió del Masters del 98 i amb 17 Títols ATP en la seva carrera.

Carmen Cordón
Copropietària de l’Hotel Posada Terra Santa a Palma de Mallorca, escriptora, columnista d’El Mundo (edició balear) i bloggera a la revista INMTK. Va perdre un germà d’adolescent i va viure el segrest i assassinat del seu pare.

Jorge Fuentes
Esquiador aquàtic, un accident mentre entrenava el va deixar en una cadira de rodes als 19 anys. Ara és un esportista amb discapacitat 8 vegades campió del món en esquí aquàtic.

Vols més informació sobre els congressos de Lo que de verdad importa?

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge