Subtítols en temps real a la cloenda d’Alumni Solidari, ESADE

Alumni solidarioAquest dimarts 2 de juny ha tingut lloc a ESADE la cloenda de la IX edició d’Alumni Solidari, i l’esdeveniment ha comptat amb la subtitulació en directe que hem ofert des de Subtil, de la mà d’ACAPPS.

Es van poder veure els pòsters dels 28 projectes d’Alumni Solidari en què els més de 250 voluntaris havien treballat, un vídeo testimonial de diverses experiències, i una entrevista a alguns dels participants. Igualment, el convidat Borja Vilaseca va exposar algunes claus per aconseguir viure la vida diària amb passió en la seva conferència titulada “L’actitud que ens connecta amb l’altruisme i la generositat: estimar el que fem”.

Què és el programa Alumni Solidari?
Alumni Solidari és un projecte innovador que neix amb l’objectiu d’utilitzar l’experiència i la capacitat de gestió dels antics alumnes d’ESADE en benefici de projectes solidaris. Es tracta d’una iniciativa sense precedents el propòsit del qual és aglutinar esforços i proporcionar instruments útils a aquells antics alumnes que vulguin participar activament en el tercer sector, col·laborant com a voluntaris amb ONG, associacions i fundacions en projectes de gestió.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge