Subtítols en directe en el programa LÀBORA

ESPAI_LÀBORALa setmana ha començat amb un acte titulat “Espai Làbora”, una jornada de networking entre empreses i persones que cerquen feina que s’ha celebrat al Mercat del Born avui dilluns 8 de juny.

L’acte s’emmarca dins del programa Làbora, liderat per l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de les entitats socials ECAS, FEiCAT i Creu Roja.

L’objectiu de la jornada és, d’una banda, donar a conèixer el conjunt del programa Làbora i, de l’altra, afavorir la inserció laboral de les persones amb dificultats d’accés al mercat de treball, posant-les en contacte directe amb empreses amb processos de selecció de personal oberts.

A l’inici de la jornada, representants de l’Ajuntament de Barcelona i de les entitats socials col·laboradores han presentat els resultats obtinguts fins al moment en el marc del programa i, alhora, han fet el lliurament del Segell Làbora a les empreses que ja hagin tancat algun contracte laboral amb el col·lectiu d’usuaris o bé que hagin participat activament en el programa.

Subtil hem ofert el servei de subtitulació en directe per a persones amb discapacitat auditiva.

Què és LÀBORA?

Un programa pel foment de l’ocupació de les persones amb dificultats d’accés al mercat de treball, liderat per l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de les entitats socials i el teixit empresarial de la ciutat.

Es tracta d’un mercat laboral reservat a les persones en risc d’exclusió social que ofereix una borsa de candidatures on les empreses troben la persona que millor encaixa en les seves necessitats de contractació laboral, oferint suport en la selecció del millor perfil i acompanyament en l’adaptació de la persona al lloc de treball.

El Programa Làbora vincula a l’empresa en un projecte de responsabilitat social i, alhora, us permet formar part d’un projecte de ciutat que treballa per afavorir la igualtat d’oportunitats entre la ciutadania.

Per a més informació, fes clic aquí.

Labora 1

 

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge