Subtitulem la constitució del nou Ajuntament de Barcelona!

SAnt jaume colau

Aquest dissabte 13 de juny es va celebrar la constitució del nou Ajuntament de Barcelona i l’Ada Colau va ser proclamada alcaldessa de Barcelona amb 21 vots dels 41 regidors que formen part del consistori. L’activista i líder de la candidatura ciutadana Barcelona en Comú va ser proclamada alcaldessa per majoria absoluta gràcies al suport de la resta de partits d’esquerra: PSC, ERC i la CUP.

Subtil, de la mà d’ACAPPS, vam tenir l’honor de subtitular-ho en directe. Es van instal·lar pantalles al Saló de Cent, on tenia lloc l’acte, i una pantalla gegant a la plaça Sant Jaume, on també es podien veure els subtítols i un intèrpret de llengua de signes. El ple d’investidura el van seguir des de l’interior de l’Ajuntament més de 800 persones, entre les quals hi havia representants d’entitats socials i de col·lectius de base de la ciutat, i a la plaça de Sant Jaume unes 2.500 persones van seguir l’acte a través de les pantalles amb subtítols.

Colau

 

Trias 1

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge