Accessibilitat en la presentació de la nova Junta de la Taula del Tercer Sector

Tercer SectorL’Assemblea General de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya ha escollit aquest dijous a Oriol Illa com a nou president, en substitució d’Àngels Guiteras que ha estat al capdavant de la institució durant 2 mandats de 3 anys cadascun, el màxim que permeten els Estatuts.

L’acte de presentació del nou president i la nova Junta Directiva de la Taula del Tercer Sector, al qual hi han assistit més 300 personalitats i representants d’institucions, s’ha celebrat a l’Auditori de l’ONCE a Barcelona, i hi han intervingut l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la vicepresidenta del Govern de la Generalitat i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa.

Subtil hem ofert el servei de subtitulació en directe per a les persones sordes que hi havia a l’Auditori, membres d’ACAPPS, una de les entitats del tercer sector.

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge