Visita audiodescrita a la Festa Major de Gràcia

Subtil, juntament amb l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona, hem organitzat una visita guiada pels carrers guarnits de la Festa Major de Gràcia. En Llorenç Blasi ha fet l’audiodescripció i, a més a més, les persones amb discapacitat visual han pogut tocar alguns decorats.

La visita l’hem realitzat el dilluns 17 d’agost i ha durat unes tres hores. Hem visitat els carrers Berga, Joan Blanques de baix i Fraternitat. Les comissions dels carrers també s’han implicat en les visites, fent-nos explicacions dels motius dels carrers i deixant-nos tocar els guarniments.

La visita ha sigut un èxit, esperem repetir l’any vinent!Agost 2015 269Agost 2015 262Agost 2015 268

Feu un comentari

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu electrònic, telèfon o mitjançant el formulari.

Et respondrem ben aviat!

subtil@subtil.cat

Segueix-nos

Segueix-nos

93 450 82 83
649 005 207 Noèlia Valero
620 626 704 Eulàlia Morros

Envia'ns un missatge